Интер Експо Център

​И ето че всяка година събитието ни става все по-голямо и по-голямо. Затова за 2017 сме предвидили над два пъти повече площ от 2016 и сме разположили фестивала в най-големия изложбен център на България, а именно Интер Експо Център. Както всяка година, ще подсигурим уютна и красива обстановка обличайки залата в нежни и красиви тонове, за да превърнем изложбения център в един красив, своеобразен замък на шоколада в света на шоколадовите фантазии. 

 

Със своето приятно местоположение, точно на входа на метро станция "Интер Експо Център", в една от новите бизнес зони на София, изложението е достъпно на 15 мин от центъра на София. Възможностите за паркиране са както около центъра, така и в буферния паркинг за 1300 коли. Не е случайност и че избрахме точно него за третото издание на шоколадовия фестивал: тъй като най-изисканите творения, трябва да бъдат представени на най-много ценители. 

Билети на МЯСТО в деня на събитието или предварително през партньорската мрежа на "Тикет Про"!

Индивидуален билет: 5 лева; Семеен билет: 15 лева (за двама възрастни и две деца между 8 и 14 години включително); Децата под 7 години влизат безплатно! 

© 2019 by Melodica Group! 

Тел. 0888 48 65 66 Факс  02/961 33 16

Последвайте ни:

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • google-plus-square