Запознайте се с нашите спонсори!

Show More
Сърдечно благодарим на фирмите, които повярваха в идеята на изложението и ни подкрепиха фестивала! А ето кои са те: 

 

Трябва Ви застраховка при най-изгодните условия на пазара? Не знаете как да управлявате финансите си? Имате нужда от финансова консултация? Професионалистите от "ЕФКО Груп" трябва да са Вашия първи избор! Освен че са прекрасни и позитивни хора, са също така изкючителни професионалисти и не на последно място: страстни любители на шоколада :) 

 

"ЕФКО ГРУП" АД е създадена през юни 2007 година с цел да предлага комплексно финансово консултиране - икономически и финансови анализи, посредничество в застраховането, пенсионно и здравно осигуряване, представителство на банки и лизингови дружества по отношение на предоставяне на техните продукти и услуги, финансови и юридически консултации, счетоводство и одит. 

 

"ЕФКО ГРУП" АД може да Ви помогне в следните направления:
          - "ЕФКО ИНС" ЕООД – Застрахователният брокер, който предлага най-добрите цени на пазара
          - "ЕФКО ПЕНШЪН" ЕООД – Пенсионно осигуряване за Вашето собствено спокойствие
          - "ЕФКО ХЕЛТ" ЕООД – Здравно осигуряване
          - "ЕФКО ФИНАНС" ЕООД – Финанси и инвестиции

 

"ЕФКО ГРУП" АД осъществява своята дейност чрез национална мрежа от 21 офиса и над 2000 финансови консултанта. "ЕФКО ГРУП" АД консултира повече от 60 000 клиента.

 

„Каменица” АД e водещата пивоварна компания в България, част от Molson Coors Company от 2012 г. Дружеството е единственият български пивопроизводител, който съчетава 3 световноизвестни пивоварни традиции – Белгийската, Немската и Чешката. По този начин очароваме своите потребители и клиенти с изключително богато портфолио, включващо местните марки Kamenitza, Astika, Бургаско, Славена, както и водещите интернационални марки Staropramen, Stella Artois и Beck’s, които произвежда по лиценз. Изключително ценна част от портфолиото ни са и вносните марки – белгийските Leffe Blonde, Leffe Brune, Hoegaarden

© 2019 by Melodica Group! 

Тел. 0888 48 65 66 Факс  02/961 33 16

Последвайте ни:

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • google-plus-square