Причините, поради които обичам всеки миг от организацията на Grand Chocolate Festival 2015

В последно време всичките ми приятели почнаха да проявяват интерес към шоколадовото изложение, включително хората, които никога не са се интересували много от работата ми, или дори са гледали с пренебрежение на това, че съм събитиен мениджър. Често бъркат работата на организатора на събития с тази на постоянния купонджия, който само ходи по партита и по мероприятия, а всъщност това колко работа трябва да се вложи преди това и колко в деня на партито хич не ти е до парти, остава незабелязано.

И все пак, имам най-хубавата работа на света. Всеки момент ми харесва и всяко ново събитие ме учи на нещо. А в случая на Grand Chocolate Festival, емоциите сякаш са утроени и всичко върви толкова бързо и толкова вдъхновяващо. И дните ми са пълни с това.

Няма да крия колко симпатични ми станаха изложителите, които по цял ден творят своито прекрасни шоколадови творения и сладкиши и влагат толкова емоция в сладкарството, колкото аз в организирането на събития.

Спомням си как се запознах с пекарна "Шафран". Едни от първите изложители, потвърдили участие. В момента, в който казах, че идвам да ги поканя на събитието, те сякаш вече бяха решили да участват.

Или моментът, в който Chocol'art се свързаха с мен и ме питаха за условията за участие. Рядко намирам хора, които да споделят моето вълнение от наближаващото събитие, но в случая на Chocol'art това беше самата истина и знам, че всеки разговор с тях ще ми донесе позитивни емоции и много усмивки.

Или момента, в който прекрачих прага на шоколадова къща Valentino и ме посрещнаха с думите, че знаят за събитието, говорили са вече с юристи и ще се включат. А аз определено се влюбих в гъбките от висококачествен белгийски шоколад.

А да не говорим за "Горчиво сладко". Както дамата, с която имах среща, се възхити на моята организираност, така и аз се възхитих на всички цветове и красоти, които ме посрещнаха на място.

А създателите на шоколадите RoCao ме вдъхновиха и очароваха със своята страст в желанието си съчетаят полезното с приятното. Едно от многото неща, които оценявам на работата си: че ме запознава с толкова много хора и научавам толкова много интересни неща. В случая с RoCao определено беше така. Не знаех, че съществува суров био шоколад със супер храни и сироп от агаве вместо захар, при това създаден в България.

А също и пекарна "Кукумявка". За мен беше истинско удоволствие да се запозная с този толкова цветен и позитивен производител. Това личи и в станицата им, и в рецептите им и в снимките им, и разбира се, в усмивките, които изпращат на живо или по фейсбук.

А когато ми писаха Cake Box и отворих страничката им да се запозная с продуктите, които правят, направо не можех да повярвам, че това изкуство се случва в София, на няколко километра от мен! Изглеждаше като извадено от списанията.

Или пък "Нещо вкусно" и управителката, която сподели колко много иска да участва и колко е натоварена в този период, но ще направи всичко възможно да участва и на следващия ден ми звънна да потвърди, че ще е сред изложителите със сигурност.

Мога да продължавам списъка дълго...

Но определено не трябва да пропускам и момента, в който получих едно от най-милите съобщения във фейсбук. Учителка от Разлог ми пишеше, че ще води учениците си на екскурзия до София и са планирали посещение на изложението и на Историческия музей. И аз направо не можех да повярвам, че нашето изложение е поставено редом до една от най-големите забележителности на София. И наистина очаквам учениците и тяхната учителка с голямо нетърпение и ще съдействаме с каквото можем прекарването на групата да мине приятно за тях.

И всеки ден имам нови и нови приятни разговори и срещи с чудесни хора, избрали а следват мечтите си, в това, което правят! Нямам търпение да дойде изложението, въпреки че преди това ще има да отметнем няколко тона работа!

И не на последно място трябва да кажа колко прекрасно е да гледаш шоколад и шоколадови снимки всеки ден! Споделям няколко, за да не кажете, че си ги пазя само за мен! :)

#изложители #посетители #организатори

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 by Melodica Group! 

Тел. 0888 48 65 66 Факс  02/961 33 16

Последвайте ни:

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • google-plus-square